Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Utesoffor - Bekväm sittplats utomhus

Utforska vårt utbud av utesoffor – För en optimal utevistelse. Våra utesoffor erbjuder en perfekt balans mellan komfort, stil och hållbarhet, vilket garanterar att din tid utomhus blir en upplevelse utöver det vanliga. Skapa en härlig och personlig utomhusoas med våra utesoffor. Oavsett om det är en myskväll med familjen, en grillkväll med vänner eller en rogivande stund för dig själv, kommer våra soffor att förvandla din utemiljö till en oas av avslappning och stil.

Ta steget mot en mer komfortabel och välkomnande utomhusupplevelse genom att upptäcka vårt sortiment av utemöbler. Ge dina utemiljö en uppgradering med våra kvalitetsmöbler.

Hem / Utemöbler / Utesoffor

Inga produkter hittades

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Här kommer vi dela senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat spännande.

Om Ulfåsa möbler

För 50 år sedan, i Ask Frälsegård utanför Motala, drog pappa Åke och mamma Marianne igång ett möbelsnickeri som extra födkrok till jordbruket. Med tiden blev de tre barnen engagerade i verksamheten som har utvecklats till en av landets största möbel- och inredningsbutiker i lantlig miljö.

Läs hela historien

Öppettider

Måndag-Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 16:00
Sön- och helgdag 12:00 - 16:00

Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen, Nyårsafton samt Nyårsdagen håller vi butiken stängd. 

Ask Frälsegård, 59191 Motala

Kontakta oss

Webbshop

Fysisk butik

Säker betalning med Klarna

Copyright © 2023 Ulfåsa Rotting AB  |  Sitemap |   Cookies

Powered by Sitesmart