Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Det var en gång en gård på landet...

För lite mer än 50 år sedan startade Åke och Marianne ett möbelsnickeri som extra födkrok vid sidan av lantbruket på Ask Frälsegård utanför Motala. Med tiden blev de tre barnen Bo, Kjell och Anna Karin engagerade i verksamheten som har utvecklats till en av landets största möbel- och inredningsbutiker i lantlig miljö. 

Hem / Kundtjänst / Om Ulfåsa

Under ett tiotal år utökade man även med en butik i Östra Karup i Båstad. Idag drivs företaget av dottern Anna Karin tillsammans med ett mindre antal medarbetare och består av en webbshop och en lantlig butik med över 4000 kvm butiksyta. 

Ulfåsa möbler har ett brett sortiment av möbler för hem och trädgård med konkurrenskraftiga priser samt unika och personliga inredningsvaror och presentartiklar. Allt inrymt i den ursprungliga ladugårdsmiljön och toppat med syrerik lantluft.

Det mesta finns på det egna lagret för direktleverans. Hämta själv, låna en släpvagn av oss eller be om hemleverans. Allt för en lätt och smidig hantering och en god kundupplevelse. 

En unik butik, ingen annan lik. 

Välkommen!

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Här kommer vi dela senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat spännande.

Om Ulfåsa möbler

För 50 år sedan, i Ask Frälsegård utanför Motala, drog pappa Åke och mamma Marianne igång ett möbelsnickeri som extra födkrok till jordbruket. Med tiden blev de tre barnen engagerade i verksamheten som har utvecklats till en av landets största möbel- och inredningsbutiker i lantlig miljö.

Läs hela historien

Öppettider

Måndag-Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 16:00
Sön- och helgdag 12:00 - 16:00

Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen, Nyårsafton samt Nyårsdagen håller vi butiken stängd. 

Ask Frälsegård, 59191 Motala

Kontakta oss

Webbshop

Fysisk butik

Säker betalning med Klarna

Copyright © 2023 Ulfåsa Rotting AB  |  Sitemap |   Cookies

Powered by Sitesmart