Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Relax - Solsängar och solstolar för avkoppling

Skapa den ultimata utemiljön med våra utemöbler för relax. Oavsett om du föredrar att vila i en hammock, sola på en solsäng, imponera med solstolar eller utforska vårt breda utbud av andra utemöbler, så har vi det du behöver för att skapa en plats för total avkoppling och relax. Förutom hammockar, solsängar och solstolar har vi också ett brett utbud av andra utemöbler som passar perfekt för din relax-oas. Våra produkter inkluderar avkopplande hängmattor, lyxiga Badenbaden, bekväma däckstolar och mycket mer. Allt noga utvalt för att säkerställa hög kvalitet och komfort.

Hem / Utemöbler / Relax

Inga produkter hittades

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Här kommer vi dela senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat spännande.

Om Ulfåsa möbler

För 50 år sedan, i Ask Frälsegård utanför Motala, drog pappa Åke och mamma Marianne igång ett möbelsnickeri som extra födkrok till jordbruket. Med tiden blev de tre barnen engagerade i verksamheten som har utvecklats till en av landets största möbel- och inredningsbutiker i lantlig miljö.

Läs hela historien

Öppettider

Måndag-Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 16:00
Sön- och helgdag 12:00 - 16:00

Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen, Nyårsafton samt Nyårsdagen håller vi butiken stängd. 

Ask Frälsegård, 59191 Motala

Kontakta oss

Webbshop

Fysisk butik

Säker betalning med Klarna

Copyright © 2023 Ulfåsa Rotting AB  |  Sitemap |   Cookies

Powered by Sitesmart